eTwinning Kulübü

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

Ekm

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

Ekm

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

Ekm

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

Ekm

Mustafa Bülbül Ortaokulu matematik öğretmeni Betül ESEN ve öğrencileri geçen yıl başarıyla tamamladıkları ve ödüllerle taçlandırdıkları eTwinning proje çalışmalarına bu yılda başlıyor.

Kodlama Haftası etkinliği

May

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

May

2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı e- twinning Etkinlik haberlerimize aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Görmek istediğiniz haber üzerine tıklayınız.

May

Okulumuz eTwinning Kulübü´nün ortağı olduğu My Fun Math World (Eğlenceli Matematik Dünyam) uluslararası eTwinning projesi için kulüp öğrencileri sene sonu sergisi hazırladılar. Kulüp rehber öğretmeni İlknur ÖZER rehberliğinde hazırlanan panolar oldukça ilgi gördü. Panolarda 2018-2019 öğretim yılı boyunca yapılan çalışmaların ve etkinliklerin posterleri sergilendi.

7K sınıfından Kulüp öğrencileri  Elif VURDU, Eda Nur KARADENİZ, İrem AKIŞ, Semira KARAGÖZ, Kamile Nurgül KAYHAN, Bade Su KAZCI, Hüseyin Baki YAĞDI, Emrehan BİRİNCİ, Mehmet Ali MUTLU, Muhammed TURAN, Ömer Faruk GÖKÇE´ye başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

´Oyun Gezegeni´ ulusal etwinning projesi, 19 Nisan 2019 tarihinde Konya Milli Eğitim Müdürlüğü´nün öncülüğüyle düzenlenen etwinning Konya çalıştayında görücüye çıktı.

Nis

İdarecilere uygulanacak anket linkimiz.

Nis

Öğretmenlere uygulanacak anket linkimiz.

Nis

Öğrencilere uygulanacak anket linkimiz.

Mrt

İlimizden seçilen eTwinning Selfie aracı pilot okulları arasında okulumuz da bulunmaktadır. Bilgilendirme toplantısı 25.03.2019 tarihinde Mevlana Öğremenevi'nde il Milli Eğitim eTwinning İl Koordinatörü Bilal YAVAŞ tarafından yapıldı. Müdürümüz Mustafa Ali KOÇ ve okulumuz Selfie koordinatörü İlknur ÖZER ve ilçe koordinatörü Betül ESEN, okulumuzu temsilen toplantıya katılmıştır.

eTwinning Okulumda #SELFIE_EU uygulaması;

Avrupa Komisyonu´nun Avrupa Birliğine üye ve aday ülkelerin eğitim öğretim sistemlerinin geliştirilmesi kapsamında Ocak 2018´de eğitimde teknoloji kullanımının ve dijital yetkinliklerin geliştirilmesi amacıyla Dijital Eylem Planında SELFIE aracının ülkelerde uygulanması eylemine yer verilmiştir.AB´ye üye ve aday ülkeler,okulların dijital kapasitelerini geliştirmek amacıyla,SELFIE öz - değerlendirme aracının bir milyon öğretmen ,eğitmen ve öğrenciye ulaşmasını sağlayarak hem genel hem de meslek okullarının dijital hazır olma durumlarını desteklemektedir.

2023 Eğitim Vizyon Belgesinde,´´ öğrenme süreçlerinde dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm´´teması dahilinde digital becerilerin gelişmesi önem arz etmektedir.Bu doğrultuda dijital becerilerle ilgili politikaların ve uygulamaların  güçlendirilmesine katkı sağlayacak olan SELFIE, okul yönetimi ,öğretmen ve öğrenci boyutunda dijital  teknoloji kullanımını destekleyecek şekilde tasarlanmış bir öz-düşünüm aracıdır.Resmi AB dilleri ile beraber Türkçe´ye uyarlanan ve Türkçe olarak uygulanabilecek SELFIE,okullara,öğretmenlere ve öğrencilere anonim bir şekilde anket uygulayarak okulun dijital olarak güçlü ve zayıf yönlerini vurgulayan bir rapor sunmaktadır.

Ülkemizde okul,öğretmen ve öğrenci boyutunda dijital becerilerin geliştirilmesine yönelik SELFIE aracının pilot uygulaması çevrim içi olarak yapılacaktır.Uygulamaya 47 ilden 213 okul seçilmiştir.Okulların seçiminde eTwinning okul etiketi alan okullarımıza öncelik verilmiştir.

Mrt

14 Mart Dünya Pi günü etkinliklerimiz EBA Haber´de yer almaktadır.